top of page

Simpozion The future of bread lies in its past

Thu, 03 Oct

|

Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F

Vă propunem o abordare științifică despre procesele fermentative și despre cum putem îmbunătăți savoarea și textura pâinii, inspirându-ne din miezul pâinii de altădată, iar la final, bineînțeles, o degustare de pâini cu maia.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Simpozion The future of bread lies in its past
Simpozion The future of bread lies in its past

Ora și locul

03 Oct 2019, 13:00 EEST

Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F, Bulevardul Mărăști 59, București 011464, Romania

Despre eveniment

Invatam si gatim sandwichu-uri, tartine si tapas-uri cu produse preparate cu maia la cel mai mare simpozion despre maiele organizat de Puratos Romania.

Cum se manifestă biochimia bacteriilor acido-lactice în maia (sourdough)? Cum se măsoară aciditatea maielei? Cum au evoluat comportamentele de consum al produselor de brutărie în ultimii 10 ani și cât de diferite vor fi în 2030?

https://www.facebook.com/events/707778259633385/

Distribuie evenimentul

bottom of page